O nama

iRealOne je poslovni program za vođenje i poslovanje nekretninama i klijenata koji je razvijen i dizajniran u suradnji sa dugogodišnjim veteranom u poslovanju nekretninama. Nastao je kao posljedica i potreba za nesmetano i uspješno poslovanje agenata i agencija u posredovanju nekretninama kojima je program i namjenjen.

Startali smo 2009.g. pružanjem usluga automatizacije, sinkronizacije i standardizacije nekretnina prema oglasnim portalima putem XML-a i to JEDNIM KLIKOM gdje smo uvelike olakšali i ubrzali poslovanje agencija u prometu nekretninama diljem Hrvatske. Nakon 3 godine uspješne suradnje s agencijama, pokazala se potreba razviti cijeli sustav i tada smo krenuli sa razvijanjem potpunog rješenja za poslovanje nekretninama.

2016. godine sustav je prepoznat i prihvaćen i izvan granica Hrvatske.

Danas, nakon više od 10 godina poslovanja, sinkronizacija i automatizacija su temelj poslovanja i standardni su dio poslovnog programa za nekretnine.

iRealOne tim obuhvaća stručnjake za marketing, prodaju, programiranje, izradu i dizajn modernih web stranica koristeći tehnologije novoga doba.

Prilikom razvoja poslovnog sustava obratili smo posebnu pozornost na sve detalje i pravila poslovanja s kojima se agencije u poslovanju nekretninama susreću svakoga dana te smo maksimalno pojednostavili i ubrzali svakodnevne radne zadatke agenata. Obuhvatili smo sva zakonski propisana pravila, evidencije klijenata, posredničke dnevnike i dr. te konstantno pratimo novosti vezane uz poslovanje nekretninama kako bi bili 100% usklađeni zakonskim i poslovnim potrebama naših vjernih klijenata.

U cijelom projektu dan je poseban naglasak na jednostavnost, brzinu korištenja i sigurnost podataka te je mogućnost eventualne krađe podataka od strane agenata ili vanjskog utjecaja svedena na minimum.

iRealOne program (sustav) za nekretnine pokazao se po svim anketama i recenzijama naših klijenata i korisnika kao poslovno rješenje koje je agencijama povećalo poslovanje za čak 30%. Naši mnogobrojni zadovoljni klijenti i korisnici su najbolji primjer i reklama.

Danas se možemo pohvaliti velikim brojem korisnika i klijenata koji su prepoznali kvalitetu, profesionalnost, uslužnost i visoku razinu podrške te broj raste iz tjedna u tjedan.

Obratite nam se s povjerenjem jer veselimo se svim novim klijentima i korisnicima.

Vaš iRealOne tim!

iRealOne j.d.o.o | Prodaja i marketing: +385 91 799 8567 | Tehnički odjel: +385 95 536 3850 | Tehnička podrška: info@irealone.com | Adresa: Baštijanova 7g, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme: Pon-pet: 9:00 - 17:00, Vikend: Po predhodnom dogovoru | OIB: 61649363544 | IBAN: HR16 2402 0061 1006 7144 7 | Član uprave: R. Babić | Temeljni kapital: 10kn uplaćen u cijelosti