O nama

iRealOne je napredni on-line sustav (program) za vođenje i poslovanje nekretninama koji je razvijen i dizajniran u suradnji sa dugogodišnjim veteranom u posredovanju nekretninama. Nastao je kao posljedica i potreba za nesmetano i uspješno poslovanje agenata i agencija te je njima kompletno i prilagođen.

Naši počeci su 2009.g. kad smo započeli isključivo automatizaciju i standardizaciju nekretnina prema online oglašivačima JEDNIM KLIKOM gdje smo uvelike olakšali i ubrzali poslovanje agencija za nekretnina diljem Hrvatske. Danas je automatizacija i sinkronizacija putem XML svakodnevna pojava kojega smo doslovno usavršili i standardizirali.

iRealOne tim obuhvaća stručnjake za marketing, prodaju, programiranje, izradu i dizajn web stranica koristeći tehnologije novoga doba. Mnogo klijenata je prepoznalo način poslovanja, ažurnost te profesionalnost cijelog tima.

Prilikom razvoja ovoga sustava obratili smo posebnu pozornost na sve detalje i pravila poslovanja sa kojima se agencije za posredovanje nekretninama susreću svakoga dana te smo maksimalno pojednostavili i ubrzali svakodnevne radne zadatke agenta za nekretnine.

iRealOne sustav za nekretnine pokazao se po svim anketama i recenzijama naših korisnika kao poslovno rješenje koje je agencijam povećalo poslovanje za čak 30%.

U cijelom projektu dan je poseban naglasak na jednostavnost, brzinu korištenja te sigurnost podataka te je eventualna krađa podataka od strane agenata ili bilo koga drugog svedena na minimum.

Sustav iRealOne je započeo svoje poslovanje i izvan granica Hrvatske gdje su agencije prepoznale kvalitetu i profesionalnu uslugu i podršku.

Broj korisnika raste iz tjedna u tjedan i veselimo se svim budućim suradnjama.

Obratite nam se s povjerenjem.

iRealOne j.d.o.o | Prodaja i marketing: +385 91 799 8567 | Tehnički odjel: +385 95 828 1314 | Tehnička podrška: info@irealone.com | Adresa: Baštijanova 7g, Rijeka, Croatia
Radno vrijeme: Pon-pet: 9:00 - 17:00, Vikend: Po predhodnom dogovoru | OIB: 61649363544 | IBAN: HR16 2402 0061 1006 7144 7 | Član uprave: R. Babić | Temeljni kapital: 10kn uplaćen u cijelosti